Davor Dragičević poručio Dodiku:Očekujem te ujutro na Davidovom trgu!
JEDINA SLOBODNA TERITORIJA

Arhiva

Davor Dragičević poručio Dodiku: Očekujem te ujutro na Davidovom trgu!

Milorad Dodik, predsjednik RS prije nekoliko dana poručio je da će 8. oktobra ujutro, poslije izbora, „počistiti“ Davora i grupu „Pravda za Davda za Trga Krajine.

Očekujem te ujutro na Davidovom trgu!

„Očekujem te ujutro na Davidovom trgu, da dođeš da me počistiš. Frajer jesam, bar za tebe“, rekao je večeras na Trgu Krajine u Banjaluci Davor Dragičević.

Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, to je poručio Miloradu Dodiku, predsjedniku RS, koji je prije nekoliko dana poručio da će 8. oktobra ujutro, poslije izbora, „počistiti“ Davora i grupu „Pravda za Davda za Trga Krajine. 

"Jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjaluci (Davor) kao nešto uradi. Šta će on uraditi? Iznio krevet na Trg i misli da je frajer. Osmog više neće biti ondje", rekao je Dodik na predizbornom skupu u Bileći. 

Davor je večeras na skupu „Pravda za Davida“ rekao da je prošlo tačno šest mjeseci od Davidove sahrane.

„Popeo sam se na tvoj grob. Stajali su preko puta i gledali i tebe i mene svojim krvavim očima. Rekao sam - ja vas dobro znam, ali vi mene i mog Đakca ne. Zavjet je zavjet. Dragi moj sine, dunja je tu, svijeća je tu i ne brini, tata je tu i ruka je spuštena. Ti ćeš, sine, dobiti pravdu, ja neću nikada“, poručio je Davor Dragičević. 

„Danas je prepodobni David u crkvenom kalendaru, danas je Davidov dan, zapamtiće Davida, šta su dirali, šta nisu smjeli da dirnu, moje dijete, mog Davida i vašeg Davida. Danas je dan kad se piše istorija, danas se pakuju, danas dočekujemo slobodu, budućnost za našu djecu. Da li im je neko javio da se pakuju da su gotovi. Gotovi ste, gotovi. Lukaču, Iliću, jeste i se spakovali. Ona je poručila da se načelnik Uprave organizovanog kriminala MUP RS Darko Ilić, koji je “ubio Davida”, mora pakovati za zatvor Tunjice. Institucije su mi ubile dijete“, rekla je Davidova majka Suzana Radanović. 

Ona je poručila aktuelnoj vlasti da će im se uzeti „sve što su ukrali“.

„Sutra nam je novi dan. Svanulo, a ove novi koji dođu neka znaju kako su došli na vlast. Uz pomoć mog Davida, nas, vas“, istakla je Suzana.